Sommermenu 2018

Uge 24-33

 

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Uge 24

Æggekage med purløg, tomatsalat, bacon og ristede rugbrød

Fiskefrikadelle, stegte kartofler, remo, råkost Bagekartoffel med kebab, dressing, frugt
 

Kylling i karry, løse ris, frugt

 Pandekage Mexico med krydret oksekød, salat til og frugt
 
Uge 25 Clubsandwich og frugt

Salat med tun, æg og kartofler, brød og smør
 

 Samosa, grøn salat med melon, spidskål og ærter Stegt kylling, kold kartoffelsalat Stegte nudler, mini forårsruller i boks
Uge 26

 

Fiskefrikadelle, råkost, remoulade, råkost

Salatbar og jordbær Salatbar og koldskål Pastasalat med frikadelle
 
Lukket, vi gør rent. God sommerferie
Uge 33

 

Tomatsuppe, peanuts, suppehorn, brød

Fiskefrikadelle, råkost, remoulade, stegte kartofler Salatbar og frugt Kartoffelpizza, gulerodssnack, tzatzikki Kyllingenuggets, stegte kartofler, melonsalat

 

Fra tid til anden vil der være mulighed for at købe sandwich og rester fra dagen før mm.

 

Allergener

Spørg personalet om allergener i dagens menu.

Læs evt. mere

http://www.foedevareallergi.dk/Paa_indkoeb/Om_varedeklarationer/allergenlisten/Forside.htm

 

Gladsaxekortet

http://www.gladsaxe.dk/kommunen/servicemenu/om_kommunen/gladsaxekortet-betalingskort