Vintermenu 2018

Uge 5 - 9

 

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 

Uge 4

 

Klar suppe med grøntsager, kød og melboller, brød og frugt Rugpaneret fiskefilet, remoulade, råkost, stegte kartofler. Pizzaboller, salatbar med rosenkål, råkoster, kartofler, edmanbønner  Boller i karry, løse ris, ærter Varm thaibox med veg miniruller, sweet chilisauce. frugt.

 

Uge 5

 

 Linsekarry suppe, brød og frugt
 

Fiskeburger, gulerod, frugt

Høns i asparges, kartofler og ærter Kikærtecurry, løse ris, frugtsalat
 
Braserede lam, bulgursalat, tzatziki, bønnesalat

 

Uge 6

 

Pasta med kødsauce, frugt

 Fiskefrikadelle, stegte kartofler, råkost, remoulade

Kartoffelsuppe, brød og frugt
 

Nasi goreng ( kylling og ris ) med fladbrød og frugt

Pastasalat, frugtmix og gulerodssnack ( denne menu skal forudbestilles senest tirsdag )

Uge 8

 

Tomatsuppe, brød og frugt

 Paneret torsk, kartofler, remoulade, råkost, frugt Risengrød, kanel, frugt, brød

 

Pitabrød med falafel, humus og grillet grønt og salat.
 

 Kylling i karry med ris, frugt
Uge 9 Gullashsuppe, brød og frugt Stegt laks, båndpasta med pesto, broccolisalat

 

Pitabrød med falafel, grillet grønt og salat, kage...
 

Tomatsauce med pasta og brød, frugt Braserede lam, tzatziki, bønnesalat med feta og bulgursalat.
 

 

Fra tid til anden vil der være mulighed for at købe sandwich og rester fra dagen før mm.

 

Allergener

Spørg personalet om allergener i dagens menu.

Læs evt. mere

http://www.foedevareallergi.dk/Paa_indkoeb/Om_varedeklarationer/allergenlisten/Forside.htm

 

Gladsaxekortet

http://www.gladsaxe.dk/kommunen/servicemenu/om_kommunen/gladsaxekortet-betalingskort