Sommermenu 2018

Uge 33-36

 

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Uge 33

 

Tomatsuppe, peanuts, suppehorn, brød

Fiskefrikadelle, råkost, remoulade, stegte kartofler Salatbar og frugt Kartoffelpizza, gulerodssnack, tzatzikki Kyllingenuggets, stegte kartofler, melonsalat

 

Uge 34

 

Salat med kylling, brød og jordbærsmothies Rugpanerede fisk, kartofler, remoulade, salat med spidskål Cremet kartoffelsuppe, bacon, purløg og brød Samosa med salatbar Pasta med kødsauce

 

Uge 35

 

Tom yum gai, kokossuppe, brød og frugt Laks og salat med brød. frugt Sandwich med tomat, mozerella og frugt Salatbar og frugt  Burger med oksekød, tomat og agurk og salat

 

Uge 36

 

Ratatouille med pasta og frugt Cornflakes panerede fisk, stegte kartofler, remoulade og råkost Clubsandwich, frugt Asiatisk salat med nudler og oksekød, salat Boller i grøn karry, løse ris og ærter

 

Fra tid til anden vil der være mulighed for at købe sandwich og rester fra dagen før mm.

 

Allergener

Spørg personalet om allergener i dagens menu.

Læs evt. mere

http://www.foedevareallergi.dk/Paa_indkoeb/Om_varedeklarationer/allergenlisten/Forside.htm

 

Gladsaxekortet

http://www.gladsaxe.dk/kommunen/servicemenu/om_kommunen/gladsaxekortet-betalingskort