Sensommermenu 2018

Uge 39-43

 

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Uge 39

 

Gullashsuppe med brød og frugt

 

Torsk med sprød knas. rødbedesalat, stegte kartofler.

 

Flæskestegssandwich, frugt

 

Pitabrød med falafel, salat, grill grønt, humus

 

Kikærtecurry, løse ris. hyldebærsuppe tvebakker

Uge 40

Kartoffelporresuppe med purløg, bacon, brød og frugt

(husk at forudbestille og betale onsdags menu )

Tun, kartofler, peberfrugt, salat, æg og brød med smør

Fyldig pastasalat og en chokolademuffin.

(skal forudbestilles og betales senest tirsdag )

 Kartoffelpizza med tzatziki, gulerod Kyllingelår, peanutssauce, quinoasalat med mango og chili
Uge 41 Hønsekødssuppe, melboller, brød, frugt Rug. panerede fiskefilet, stegte kart. råkost og remoulade Chili sin carne, guacamole, løse ris, nachos og creme fraiche Kalkunfrikadelle, stegte kartofler, spidskålssalat med mango

Kantinen er lukket, vi gør rent

God efterårsferie til jer

Uge 43 Tomatsuppe, peanuts, brød og frugt Fiskefrikadelle, råkost, stegte kartofler, remoulade Kikærtecurry, pampadums, løse ris Arabisk fladbrød, salat med grill grønt, salat med grillet grønt, dressing og frugt.

Pasta med kødsauce

Frugt

 

Fra tid til anden vil der være mulighed for at købe sandwich og rester fra dagen før mm.

 

Allergener

Spørg personalet om allergener i dagens menu.

Læs evt. mere

http://www.foedevareallergi.dk/Paa_indkoeb/Om_varedeklarationer/allergenlisten/Forside.htm

 

Gladsaxekortet

http://www.gladsaxe.dk/kommunen/servicemenu/om_kommunen/gladsaxekortet-betalingskort