Vintermenu 2018

Uge 16-19

OBS Hvis strejken bliver effektueret, er kantinen lukket fra onsdag den 4.april og indtil denne aflyses.

 

 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 

Uge 15

 

Kartoffelsuppe med brændenælde, bacon, purløg og brød Stegt torsk med stegte kartofler, remoulade og råkost Kikærtecurry med løse ris. Frugtpose Cæsarsalat med stegt kylling, kartofler, majs, tomater og en bolle.
 
Kødsauce og pasta. Frugt

Uge 16

Linsesuppe med brød og frugt. Rejecocktail og brød. Rabarbergrød med mælk. Lammekebab, bagekartoffel og salat. Frugt.

 

Kartoffelpizza, gulerod, tzazikki, Frugt
 

Lakridskylling, bulgur, agurksalat og rabarberkompot
Uge 17  Nudelsuppe med kylling og grønt, brød og frugt Tunsalat med grønt i sandwichbolle, frugt Pizzabolle med ost og pepperoni.Tomatsalat og tzatziki

 Stegt kyllingelår, rabarberkompot, agurksalat. Bulgursalat med grønt
 

St. Bededag

Lukket

Uge 18 Blendet tomatsuppe, pastahorn, brød og frugt

1.maj

Lukket

Kogt høne i aspargessauce, kartofler, ærter og frugt Samosa ( kartofler, ærter, løg i dej ) tzatziki 2 x salater
 
Buffet med forskellig retter, 1 glas koldskål
Uge 19  Kartoffel/porresuppe, brød og frugt Stegt rugpanerede fiskefilet, stegte kartofler, råkost og remoulade, frugt
 
Bøf med rødbede i. Stegte kartofler, brun sauce, salat

Kristi himmelfartsdag

Lukket

Lukket

 

Fra tid til anden vil der være mulighed for at købe sandwich og rester fra dagen før mm.

 

Allergener

Spørg personalet om allergener i dagens menu.

Læs evt. mere

http://www.foedevareallergi.dk/Paa_indkoeb/Om_varedeklarationer/allergenlisten/Forside.htm

 

Gladsaxekortet

http://www.gladsaxe.dk/kommunen/servicemenu/om_kommunen/gladsaxekortet-betalingskort