Skolestart 2019

November 2018: Informationsmøde i skolens læringscentre.

December 2018/ januar 2019: Indskrivning til skolestart august 2019. Læs mere her.

Januar 2019: Åbent hus for kommende elever og forældre i Indskolingshuset.

April 2019: Udmelding om hvilken skole dit barn er indskrevet på.

Maj 2019: Skattekistedag onsdag den 9.maj 2019 kl. 9-11

Maj 2019: Velkomstmøde for forældre i kommende 0.klasse. Invitation og dagsorden til mødet sendes ud via e-Boks i slutningen af april måned.

Juni 2019: 1. skoledag mandag den 3.juni kl. 9.

Feriekalender: Klik her.

Skoledistrikter: Klik her for at se hvilken skole dit barn hører til.

Skolemælk: Klik her, hvis du skal bestille skolemælk.

Skolestart: Klik her for at læse mere om indskrivning til 0.klasse med skolestart 2019

UNI-login: UNI•Login er elevens personlige login til en lang række nationale pædagogiske tjenester og websteder. Derudover kan eleven have adgang til tjenester og online læremidler, der kræver abonnement, institutionens net, intranet og administrative systemer. Men kun hvis du er givet ret til det. Rettighederne er knyttet til dit personlige login, som derfor kun skal bruges af dig.

Eleven får UNI•Login udleveret af skolens brugeradministratorer. Det er gratis at få et UNI•Login.