Opslagstavlen

Kære alle

Vi har idag besøg af ledere og lærere fra Pilegårdsskolen, som besøger os for at vi kan give hinanden inspiration og erfaringsudveksling, primært om arbejdet med Synlig Læring.
    Kærlig hilsen

Camilla
    Camilla Hoffmann Skoleleder den 17-04-2018
  • Billeder og projekttegninger af vores kommende boldbane

Se vedlagte billeder fra byggearbejdet, og se vedhæftede projekttegninger af hvordan det endelige resultat kommer til at se ud.
    Pia Wohlfeldt Administrativ leder den 16-04-2018
    Kære Forældre

I Gladsaxe Kommune skal alle forældre fremover erhverve sig viden om deres barns elevplaner, karakter mm. via Skoleportalen. Få at få adgang til Skoleportalen skal man oprette et forældre Login (se vejledning i vedhæftningen eller klik på linket).

Det er vigtigt at understrege, at skolen ikke kan være behjælpelig med denne oprettelse og fremtidige ændringer af disse login. Hvorfor vi opfordrer til at det nye Login og adgangskode noteres ned.

I har adgang til Skoleportalen via. ForældreIntra under menupunktet Links.

Link til:

Skoleportalen