Opslagstavlen

Kære alle forældre

Så er det nu I skal kigge på hinanden og finde de forældre der kan og vil gøre en ekstra indsats for alle vores fælles børn.
    I foråret skal der være valg til skolebestyrelsen, og vi skal vælge 4 forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen.
    Skolebestyrelsen inviterer til "VALG-CAFÉ" d.27. februar kl.16.30 i kantinen, hvor alle interesserede er velkommen til en kop kaffe eller te, og en snak om opgaver og muligheder som bestyrelsesmedlem i skolebestyrelsen.
    Interesserede kandidater skal skrive til skolens leder, -mig:-) at de stiller op til valg. Der skal også vælges et antal suppleanter, så hvis man i første omgang er interesseret i det, så kan man også skrive det. Sidste frist for at melde sig er d.2.marts.

Hvem kender du? Måske har du et godt bud på hvem der vil gøre en positiv forskel? så foreslå det endelige til den far eller mor du tænker på!

Vi glæder os til at møde nye forældre, der gerne vil være med til at gøre en god skole endnu bedre.
    Kærlig hilsen
    Camilla Hoffmann
    Camilla Hoffmann Skoleleder den 19-01-2018
    Kære Forældre

I Gladsaxe Kommune skal alle forældre fremover erhverve sig viden om deres barns elevplaner, karakter mm. via Skoleportalen. Få at få adgang til Skoleportalen skal man oprette et forældre Login (se vejledning i vedhæftningen eller klik på linket).

Det er vigtigt at understrege, at skolen ikke kan være behjælpelig med denne oprettelse og fremtidige ændringer af disse login. Hvorfor vi opfordrer til at det nye Login og adgangskode noteres ned.

I har adgang til Skoleportalen via. ForældreIntra under menupunktet Links.

Link til:

Skoleportalen