Opslagstavlen

 • ikon
  Kære forældre 

  Jeg skrev lidt i mit sidste nyhedsbrev, men bare for en sikkerheds skyld:
  Vi passer på jeres data og indsamler, behandler og opbevarer ikke unødige data. Vi opbevarer de nødvendige data på sikre systemer, og data bliver slettet, når de ikke længere skal bruges. Gladsaxe kommune har indgået persondatabehandler aftaler med alle de IT-leverandører, vi bruger til vores læringsportal, administrative systemer og digitale læremidler. Det er altså kommunen eller skolen, der indgår persondataaftaler med de leverandører, som er nødvendige for jeres barns skolegang 

  Vi arbejder kun med data, som er nødvendige for at jeres barn kan være tilmeldt skolen og deltage i de læringsaktiviteter, der er. Hvis vi skal behandle andre data, så spørger vi jer først om et samtykke. 

  Med kærlig hilsen 

  Camilla Hoffmann
  Skoleleder

  Camilla Hoffmann Skoleleder den 06-06-2018
 • ikon
  Kære Forældre
   
  I Gladsaxe Kommune skal alle forældre fremover erhverve sig viden om deres barns elevplaner, karakter mm. via Skoleportalen. Få at få adgang til Skoleportalen skal man oprette et forældre Login (se vejledning i vedhæftningen eller klik på linket).
   
  Det er vigtigt at understrege, at skolen ikke kan være behjælpelig med denne oprettelse og fremtidige ændringer af disse login. Hvorfor vi opfordrer til at det nye Login og adgangskode noteres ned.
   
  I har adgang til Skoleportalen via. ForældreIntra under menupunktet Links.
   
   
  Link til:
  Vejledning

  Skoleportalen
   
  Med venlig hilsen
  Martin Kirkeby Børger
   
  Martin Kirkeby Børger Faglig leder 2-4.årgang den 07-12-2017