Opslagstavlen

• Merete Juul Muusfeldt Administrativ medarbejder og IT den 30-11-2018

Gladsaxe Skoles handleplan 2018/2019

På Gladsaxe Skole har vi lavet en handleplan for læring og udvikling på skolen.
    Handleplanen har tre fokusområder: ”Feedback,”, ”Kend din virkning” og ”Solotaksonomien”.
    Hvert fokusområde har en række tiltag, som vi vurderer, der skal til for at bygge videre på den udvikling, vi allerede har sat i gang.
    Det vedhæftede plakat og videoen her i opslaget giver et indblik i handleplanen.

I dette skoleår arbejder vi ved hjælp af handleplanen og skolens nye organisationsstruktur med følgende gennemgående mål:

• Eleverne skal blive dygtigere til læsning og matematik

• Fokus på kerneopgaven

Nina C. Nielsen 3. årgang den 03-10-2018

Kære alle

Som 1 skole ud af 8 i hele landet, er Gladasxe Skole blevet pilotskole for Aula, der skal erstatte forældreintra fra 1.8.2019.
    Det betyder at vores 2.årgang, i løbet af januar/februar installerer og afprøver Aula for både medarbejdere og forældre.
    Alle jer på 2.årgang, vil naturligvis blive orienteret mere konkret, når vi nærmer os testperioden.

Inden vi kan beslutte os for, hvordan vi bedst sætter Aula op hos os, -så har vi brug for nogle input fra både forældre og medarbejdere omkring hvordan vi bedst kommunikerer med hinanden, -hvad er godt, hvad er skidt, -hvilke dårlige vaner vil vi gerne slippe af med, og hvilke gode ting vil vi tage med.
    Derfor er kommunikation sat på som tema ved et fælles møde for skolebestyrelsen, kontaktforældre, Lille Forum og ledelsen her i september, og derfor bliver det også et tema for personalet, på vores pædagogiske weekend i oktober.

Er du blevet nysgerrig, -så tjek gerne aulas hjemmeside http://aula.dk

Vi glæder os til at få et nyt redskab og en god mulighed for at blive endnu bedre til den daglige kommunikation imellem skole og hjem.

Kærlig hilsen

Camilla Hoffmann
    Camilla Hoffmann Skoleleder den 10-09-2018
  • Kære Forældre på Gladsaxe Skole

Pr. 1.september 2018 skal I ændre jeres nuværende login til forældreIntra til et UNI-Login.

I opretter et forældre Uni- Login ved at følge vedhæftet vejledning.

Mvh.
    Kontoret